| Popularitate | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
deiu Administrator

Numarul mesajelor : 268 Data de inscriere : 11/06/2009
 | Subiect: Popularitate Vin Iun 12, 2009 4:07 pm | |
| E o alternativa inofensiva pentru reputatie, si anume popularitatea, asta nu se acorda pentru cat de mult apreciati un user anume ci pentru cat de cunoscut este pe forum, cat de mult si-a facut simtita prezenta. Ideea e ca dupa ce posteaza fiecare urmatorul trebuie sa-i acorde o nota de la 1-10 in functie de cat de des l-a observat postand (1-"cine oi mai fi si tu?" 10-"te vad peste tot"). Cum eu nu am cui sa-i dau nota primul care posteaza imi va da nota mie, si urmatorul lui etc.
Distractie placuta si poate va mai relaxati - _________________   Cu prostul nescolarizat , te lupti putin , si ai scapat dar duci o lupta colosala , cu prostul care are scoala ======================================== :::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::Pe inferno am intrat... ::::: ::::pe toti tero i`am rulat,::::: :::: in top10 am intrat, ::::: ::::1 bullet, 1 headshot. ::::: :::::::::::::::::::::::::::::::::: ======================================== |
|
 | |
s0r. Administrator

Numarul mesajelor : 424 Data de inscriere : 04/02/2009 Localizare : Otelu Rosu
 | Subiect: Re: Popularitate Vin Iun 12, 2009 5:02 pm | |
| |
|
 | |
deiu Administrator

| Subiect: Re: Popularitate Sam Iun 13, 2009 5:35 am | |
| mz _________________   Cu prostul nescolarizat , te lupti putin , si ai scapat dar duci o lupta colosala , cu prostul care are scoala ======================================== :::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::Pe inferno am intrat... ::::: ::::pe toti tero i`am rulat,::::: :::: in top10 am intrat, ::::: ::::1 bullet, 1 headshot. ::::: :::::::::::::::::::::::::::::::::: ======================================== |
|
 | |
s0r. Administrator

| Subiect: Re: Popularitate Sam Iun 13, 2009 9:50 am | |
| aquma iti dau 9,50 iar daca aduci useri ai 10 :D |
|
 | |
deiu Administrator

| Subiect: Re: Popularitate Sam Iun 13, 2009 3:33 pm | |
| k _________________   Cu prostul nescolarizat , te lupti putin , si ai scapat dar duci o lupta colosala , cu prostul care are scoala ======================================== :::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::Pe inferno am intrat... ::::: ::::pe toti tero i`am rulat,::::: :::: in top10 am intrat, ::::: ::::1 bullet, 1 headshot. ::::: :::::::::::::::::::::::::::::::::: ======================================== |
|
 | |
s0r. Administrator

| Subiect: Re: Popularitate Sam Iun 13, 2009 8:21 pm | |
| |
|
 | |
deiu Administrator

| Subiect: Re: Popularitate Dum Iun 14, 2009 5:26 am | |
| pAI TRECE PESTE 10 ...  _________________   Cu prostul nescolarizat , te lupti putin , si ai scapat dar duci o lupta colosala , cu prostul care are scoala ======================================== :::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::Pe inferno am intrat... ::::: ::::pe toti tero i`am rulat,::::: :::: in top10 am intrat, ::::: ::::1 bullet, 1 headshot. ::::: :::::::::::::::::::::::::::::::::: ======================================== |
|
 | |
s0r. Administrator

| Subiect: Re: Popularitate Dum Iun 14, 2009 4:33 pm | |
| frate tiam marit media iei premiu I tias da mai mult dar viine cu -1 -10 -11 si nare rost cu "- |
|
 | |
deiu Administrator

| Subiect: Re: Popularitate Dum Iun 14, 2009 5:06 pm | |
| mz _________________   Cu prostul nescolarizat , te lupti putin , si ai scapat dar duci o lupta colosala , cu prostul care are scoala ======================================== :::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::Pe inferno am intrat... ::::: ::::pe toti tero i`am rulat,::::: :::: in top10 am intrat, ::::: ::::1 bullet, 1 headshot. ::::: :::::::::::::::::::::::::::::::::: ======================================== |
|
 | |
s0r. Administrator

| Subiect: Re: Popularitate Dum Iun 14, 2009 5:07 pm | |
| |
|
 | |
deiu Administrator

| Subiect: Re: Popularitate Dum Iun 14, 2009 5:59 pm | |
| Frate numai noi vb pe forum ! _________________   Cu prostul nescolarizat , te lupti putin , si ai scapat dar duci o lupta colosala , cu prostul care are scoala ======================================== :::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::Pe inferno am intrat... ::::: ::::pe toti tero i`am rulat,::::: :::: in top10 am intrat, ::::: ::::1 bullet, 1 headshot. ::::: :::::::::::::::::::::::::::::::::: ======================================== |
|
 | |
s0r. Administrator

| Subiect: Re: Popularitate Dum Iun 14, 2009 6:01 pm | |
| adu useri cind iti spun eu incerc massuri ignoruri :)) |
|
 | |
deiu Administrator

| Subiect: Re: Popularitate Dum Iun 14, 2009 6:12 pm | |
| De la reclama am load 49 de ingnoruri :(( _________________   Cu prostul nescolarizat , te lupti putin , si ai scapat dar duci o lupta colosala , cu prostul care are scoala ======================================== :::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::Pe inferno am intrat... ::::: ::::pe toti tero i`am rulat,::::: :::: in top10 am intrat, ::::: ::::1 bullet, 1 headshot. ::::: :::::::::::::::::::::::::::::::::: ======================================== |
|
 | |
s0r. Administrator

| Subiect: Re: Popularitate Lun Iun 15, 2009 2:23 pm | |
| |
|
 | |
deiu Administrator

| Subiect: Re: Popularitate Lun Iun 15, 2009 6:15 pm | |
| Dc ti-ai schimbat numele ? _________________   Cu prostul nescolarizat , te lupti putin , si ai scapat dar duci o lupta colosala , cu prostul care are scoala ======================================== :::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::Pe inferno am intrat... ::::: ::::pe toti tero i`am rulat,::::: :::: in top10 am intrat, ::::: ::::1 bullet, 1 headshot. ::::: :::::::::::::::::::::::::::::::::: ======================================== |
|
 | |
s0r. Administrator

| Subiect: Re: Popularitate Lun Iun 15, 2009 7:58 pm | |
| poi am asculat o mel desprea tata si p taicamiu il cheama sorin si miam venit in minte smai pun numele s0r. |
|
 | |
deiu Administrator

| Subiect: Re: Popularitate Mar Iun 16, 2009 5:55 am | |
| s0r. Vine si de la numele meu X-(
Ca ma cheama Sorin _________________   Cu prostul nescolarizat , te lupti putin , si ai scapat dar duci o lupta colosala , cu prostul care are scoala ======================================== :::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::Pe inferno am intrat... ::::: ::::pe toti tero i`am rulat,::::: :::: in top10 am intrat, ::::: ::::1 bullet, 1 headshot. ::::: :::::::::::::::::::::::::::::::::: ======================================== |
|
 | |
s0r. Administrator

| Subiect: Re: Popularitate Mar Iun 16, 2009 8:35 am | |
| |
|
 | |
deiu Administrator

| Subiect: Re: Popularitate Mar Iun 16, 2009 8:45 am | |
| k .......................... _________________   Cu prostul nescolarizat , te lupti putin , si ai scapat dar duci o lupta colosala , cu prostul care are scoala ======================================== :::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::Pe inferno am intrat... ::::: ::::pe toti tero i`am rulat,::::: :::: in top10 am intrat, ::::: ::::1 bullet, 1 headshot. ::::: :::::::::::::::::::::::::::::::::: ======================================== |
|
 | |
s0r. Administrator

| Subiect: Re: Popularitate Mar Iun 16, 2009 8:48 am | |
| si am vazut pe fourm unu sn1d3R. si si la prescurtat sn1. si am zis sa mil pun s0r. |
|
 | |
deiu Administrator

| Subiect: Re: Popularitate Mar Iun 16, 2009 8:52 am | |
| Aham _________________   Cu prostul nescolarizat , te lupti putin , si ai scapat dar duci o lupta colosala , cu prostul care are scoala ======================================== :::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::Pe inferno am intrat... ::::: ::::pe toti tero i`am rulat,::::: :::: in top10 am intrat, ::::: ::::1 bullet, 1 headshot. ::::: :::::::::::::::::::::::::::::::::: ======================================== |
|
 | |
s0r. Administrator

| Subiect: Re: Popularitate Mar Iun 16, 2009 8:54 am | |
| Aham....ok.......da......bine ti somn:)) sau te supara cnv |
|
 | |
deiu Administrator

| Subiect: Re: Popularitate Mar Iun 16, 2009 3:32 pm | |
| PLizz frate dami mie numle s0r. Plizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz _________________   Cu prostul nescolarizat , te lupti putin , si ai scapat dar duci o lupta colosala , cu prostul care are scoala ======================================== :::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::Pe inferno am intrat... ::::: ::::pe toti tero i`am rulat,::::: :::: in top10 am intrat, ::::: ::::1 bullet, 1 headshot. ::::: :::::::::::::::::::::::::::::::::: ======================================== |
|
 | |
s0r. Administrator

| Subiect: Re: Popularitate Mar Iun 16, 2009 3:38 pm | |
| niciodata mam atasat de el :X punetil srn |
|
 | |
deiu Administrator

| Subiect: Re: Popularitate Mar Iun 16, 2009 3:39 pm | |
| Raule si vream sa fac o surpriza e alsa  _________________   Cu prostul nescolarizat , te lupti putin , si ai scapat dar duci o lupta colosala , cu prostul care are scoala ======================================== :::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::Pe inferno am intrat... ::::: ::::pe toti tero i`am rulat,::::: :::: in top10 am intrat, ::::: ::::1 bullet, 1 headshot. ::::: :::::::::::::::::::::::::::::::::: ======================================== |
|
 | |
Continut sponsorizat
 | Subiect: Re: Popularitate  | |
| |
|
 | |
| Popularitate | |
|